PMU Artist

Дия
Веселинова

Здравейте, казвам се Дия Веселинова. През последните 10 години работя в сферата на красотата и козметичните услуги в Германия, където съм се учила от най-добрите и от където идва моята немска прецизност и сериозно отношение, към това което правя. Още от малка имам афинитет към модата, женската красота, козметиката и различните процедури и тенденции.

След като открих моята нова страст микропигментацията, преди около 2 години, насочих усилията си и стремежа си да се развивам в нея и смея да твърдя, че изградих усещане за естетика, което сега с радост предавам на клиентките си. Перфекционист съм и винаги се старая те да си тръгват с безупречен външен вид и устни и вежди изпипани до милиметър.

През изминалата година усилено работих по сбъдването на моята голяма мечта – да открия собствен салон за микропигментация в България и да се върна в родния ми град – и ето ме тук, със знания и умения придобити в Германия и в България, благодарение на моя ментор по микропигментация и миглопластика – Силвия Въжарова.

Марката DIYA и салонът DIYA – Beauty art by Diya Veselinova са вече факт.

Очаквам ви мили дами!

Микропигментация на вежди и устни
Миглопластика косъм по косъм